Discover the Power of Queen Bees and the Science of Insemination.

Personvernerklæring

Eikely Honning-nettstedet eies av Eikely Honning, som er behandlingsansvarlig for dine personopplysninger.

Vi har vedtatt denne personvernerklæringen, som bestemmer hvordan vi behandler informasjonen som samles inn av Eikely Honning, som også gir grunnene til at vi må samle inn visse personopplysninger om deg. Derfor må du lese denne personvernerklæringen før du bruker nettsiden til Eikely Honning.

Vi tar vare på dine personopplysninger og forplikter oss til å garantere konfidensialitet og sikkerhet.

Personlig informasjon vi samler inn:

Når du besøker Eikely Honning, samler vi automatisk inn viss informasjon om enheten din, inkludert informasjon om din nettleser, IP-adresse, tidssone og noen av de installerte informasjonskapslene på enheten din. I tillegg, mens du surfer på nettstedet, samler vi inn informasjon om de individuelle nettsidene eller produktene du ser på, hvilke nettsteder eller søkeord som henviste deg til nettstedet, og hvordan du samhandler med nettstedet. Vi refererer til denne automatisk innsamlede informasjonen som "Enhetsinformasjon." Dessuten kan vi samle inn personopplysningene du gir oss (inkludert men ikke begrenset til navn, etternavn, adresse, betalingsinformasjon osv.) under registreringen for å kunne oppfylle avtalen.

Hvorfor behandler vi dataene dine?

Vår toppprioritet er kundedatasikkerhet, og som sådan kan vi kun behandle minimale brukerdata, bare så mye som det er absolutt nødvendig for å vedlikeholde nettstedet. Informasjon som samles inn automatisk brukes kun til å identifisere potensielle tilfeller av misbruk og etablere statistisk informasjon om bruk av nettsiden. Denne statistiske informasjonen er ikke på annen måte aggregert på en slik måte at den vil identifisere en bestemt bruker av systemet.

Du kan besøke nettstedet uten å fortelle oss hvem du er eller avsløre informasjon, som gjør at noen kan identifisere deg som en spesifikk, identifiserbar person. Hvis du derimot ønsker å bruke noen av nettsidens funksjoner, eller du ønsker å motta vårt nyhetsbrev eller oppgi andre detaljer ved å fylle ut et skjema, kan du oppgi personopplysninger til oss, slik som e-post, fornavn, etternavn, by av bosted, organisasjon, telefonnummer. Du kan velge å ikke gi oss dine personopplysninger, men da kan du kanskje ikke dra nytte av noen av nettsidens funksjoner. Du vil for eksempel ikke kunne motta vårt nyhetsbrev eller kontakte oss direkte fra nettstedet. Brukere som er usikre på hvilke opplysninger som er obligatoriske er velkommen til å kontakte oss via marc@eikelyhonning.no.

Dine rettigheter:

Hvis du er bosatt i Europa, har du følgende rettigheter knyttet til dine personopplysninger:

  • Retten til å bli informert

  • Retten til innsyn.

  • Rett til retting.

  • Retten til sletting.

  • Retten til å begrense behandlingen.

  • Retten til dataportabilitet.

  • Retten til å protestere.

  • Rettigheter i forhold til automatisert beslutningstaking og profilering.

Hvis du ønsker å benytte deg av denne retten, vennligst kontakt oss via kontaktinformasjonen nedenfor.

I tillegg, hvis du er bosatt i Europa, merker vi at vi behandler informasjonen din for å oppfylle kontrakter vi måtte ha med deg (for eksempel hvis du foretar en bestilling via nettstedet), eller på annen måte for å forfølge våre legitime forretningsinteresser som er oppført ovenfor. Vær i tillegg oppmerksom på at informasjonen din kan bli overført utenfor Europa, inkludert Canada og USA.

Lenker til andre nettsider:

Nettstedet vårt kan inneholde lenker til andre nettsteder som ikke eies eller kontrolleres av oss. Vær oppmerksom på at vi ikke er ansvarlige for slike andre nettsteder eller tredjeparters personvernpraksis. Vi oppfordrer deg til å være oppmerksom når du forlater nettstedet vårt og lese personvernerklæringene til hvert nettsted som kan samle inn personlig informasjon.

Informasjonssikkerhet:

Vi sikrer informasjon du oppgir på dataservere i et kontrollert, sikkert miljø, beskyttet mot uautorisert tilgang, bruk eller avsløring. Vi har rimelige administrative, tekniske og fysiske sikkerhetstiltak for å beskytte mot uautorisert tilgang, bruk, modifikasjon og avsløring av personopplysninger i sin kontroll og varetekt. Imidlertid kan ingen dataoverføring over Internett eller trådløst nettverk garanteres.

Juridisk avsløring:

Vi vil avsløre all informasjon vi samler inn, bruker eller mottar hvis det er påkrevd eller tillatt ved lov, for eksempel for å overholde en stevning eller lignende juridisk prosess, og når vi i god tro mener at avsløring er nødvendig for å beskytte våre rettigheter, beskytte din sikkerhet eller andres sikkerhet, undersøke svindel eller svare på en forespørsel fra myndighetene.

Kontaktinformasjon:

Hvis du ønsker å kontakte oss for å forstå mer om denne policyen eller ønsker å kontakte oss angående spørsmål knyttet til individuelle rettigheter og dine personopplysninger, kan du sende en e-post til marc@eikelyhonning.no.